Kérjen időpontot a +36-1-998-0000 telefonszámon vagy kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével:
VISSZAHÍVÁS KÉRÉS
REQUEST CALLBACK
Vizsgálat akár 1 napon belül
Örömmel tájékoztatjuk, július 15-től a 64 szeletes CT berendezésünk is segíti Önöket abban, hogy a 1.5 Tesla erősségű MR mellett, bármely vizsgálatunkra, rendkívül rövid előjegyzési idővel – 1 napon belül (de akár aznap is) – tudjon időpontot foglalni.
526 m2
CT és MR készülékeinkhez hasonlóan, a legkorszerűbb ultrahang berendezések segítenek abban, hogy akár a bejelentkezés napján elvégezhessük az Ön által kért UH vizsgálatot.
Rólunk

A Margit Medical Center (MMC) diagnosztikai (CT, MR, UH), teljes labor, rendelő, járóbeteg ellátó és egynapos sebészeti magánklinika, 100%-ban magyar tulajdonosokkal.

Központunk gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a Margit híd budai hídfőjénél található.

Orvosaink sok-sok év gyakorlattal rendelkeznek – gyógyításért elkötelezett szakemberek, akik személyre szabott egészségügyi ellátást biztosítanak mindenki számára.

Különösen figyelünk arra, hogy a gyógyulás után is kövessük Látógatóink útját, ezt segítik a különböző szűrések melyekkel a betegségek kialakulása megelőzhető. Célunk, hogy akik minket felkeresnek, választ kapjanak kérdéseikre és természetesen gyógyultan távozzanak. Amennyiben több problémával és panasszal fordulnak hozzánk, úgy a különböző szakterületeken történt vizsgálatok eredményét egy szakember fogja össze és kíséri Önt végig a teljes gyógyulásig.

Központunk modern épületében a technikai felszereltségünk is világszínvonalú: 1.5 Tesla erősségű MR, 64 szeletes CT készülékkel, a legkorszerűbb ultrahang berendezésekkel vizsgáljuk az ide érkezőket.

Központunkban a legfejlettebb diagnosztikával történő vizsgálatok után, szinte minden területre kiterjedő szakorvosi ellátást is tudunk biztosítani, ami azt jelenti, hogy egy helyszínen, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk gyógyítani az ide érkezőket.

Fejlesztéseinkről folyamatos tájékoztatást adunk Látogatóink részére hírleveleinkben és weboldalunkon.

 

 

 

Szolgáltatásaink
Belgyógyászat
Urológia
Kardiológia
Onkológia
Endokrinológia
Gyermekgyógyászat
Bőrgyógyászat
Szemészet
Egynapos sebészet
CT vizsgálat
MRI vizsgálat
Ultrahang
Labor
Kollégáink
Kérjen visszahívást
Kérjük adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan visszahívja Önt, vagy jelentkezik e-mail-ben.